Rehabiliteringsforløb under REHPA

Videncenter for Rehabilitering og Palliation (REHPA) tilbyder kræftpatienter at indgå i et rehabiliteringsforløb (REHPA-ophold). Det er henvendt til de tidligere eller nuværende kræftpatienter, som har brug for hjælp til at håndtere hverdagen, afklare deres situation og få større livsglæde. Som deltager kommer du igennem et rehabiliteringsforløb, hvor du får en masse ny viden, har rådgivende samtaler, deltager i fysiske aktiviteter og er i tæt samvær med ligestillede.

For de yngre kræftpatienter tilbyder REHPA særskilte rehabiliteringsforløb for unge mellem 18-40 år.

Sådan kan du deltage i et rehabiliteringsforløb Hele rehabiliteringsforløbet afholdes hos REHPA i Nyborg, og det er gratis at deltage. Du skal dog henvises af din læge og opfylde disse krav:

  • Være nuværende eller tidligere kræftpatient.
  • Have behov for hjælp til at håndtere de problemer, din sygdom har medført.
  • Kunne deltage aktivt i REHPA-forløbet. En igangværende behandling er ikke en ubetinget hindring for at deltage.
  • Kunne klare dig selv, da forløbet ikke tilbyder personlig hjælp.
  • Være indstillet på at bidrage til at indsamle viden ved fx at svare på spørgeskemaer, interviews m.v.
  • Kunne tale og forstå dansk.

Hvis du ønsker at deltage, skal du udfylde et henvisningsskema og medbringe det til din læge, så han/hun kan underskrive det.Download henvisningsskemaet til rehabiliteringsforløb

Vil du vide mere?

I pjecen ”Sæt dit liv i bevægelse” kan du læse meget mere om REHPA-ophold, finde praktiske informationer og se en oversigt over kommende ophold.Download pjecen ”Sæt dit liv i bevægelse”

Besøg REHPA.dk